298 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 54 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ, “DOKTORLARDA TÜKENMİŞLİK SENDROMU” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI ROMATOLOJİM, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

298 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 54 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ, “DOKTORLARDA TÜKENMİŞLİK SENDROMU” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI ROMATOLOJİM, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

298 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE
54 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ,
"DOKTORLARDA TÜKENMİŞLİK SENDROMU" CANLI KONFERANSININ
VİDEO KAYDI-SLAYTLARI ROMATOLOJİM, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

"DOKTORLARDA TÜKENMİŞLİK SENDROMU" Canlı Konferansı 27 Haziran 2018 Çarşamba günü Bilimsel Bilişim Stüdyolarında, yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen, kendine ait sunucular üzerinde yer alan modül üzerinden gerçekleştirildi. Prof. Dr. A. Fuat KALYONCU'nun moderatörlüğünde Prof. Dr. Berna ULUĞ'un sunumuyla gerçekleşen Canlı KonferansTürk Toraks Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan TORAKSIM (www.toraksim.org)'dan, İNFEKSİYON DÜNYASI (www.infeksiyondunyasi.org)'ndan, Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan TİHUDUM (www.tihudum.org)'dan, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bilimsel ve Sosyal Platformu olan PEDİATRİ DÜNYASI (www.pediatridunyasi.org)'ndan,Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Bilimsel ve Sosyal Platformu olan KBB DÜNYASI (www.kbbdunyasi.org)'dan ve Romatoloji Bilimsel ve Sosyal Platformu olan ROMATOLOJİM (www.romatolojim.org)'den ORTAK CANLI YAYINLANDI.

298 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN ve 54 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. A. Fuat KALYONCU ve Prof. Dr. Berna ULUĞ'un katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kayıtlarına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde TORAKSIM, İNFEKSİYON DÜNYASI, TİHUDUM, PEDİATRİ DÜNYASI, KBB DÜNYASI ve ROMATOLOJİM Platformlarının "ONLINE TV/WEB TV”den, slaytlarına ise video şeklinde "SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve soru-katkılarıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında katılımcılar tarafından yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Ender LEVENT
Merhaba, Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak sizleri izlemek için toplandık. Teşekkürler, sevgiler ve saygılar.

*Bilge YILMAZ KARA
Rizeden sevgiler, selamlar... Prof. Dr. Berna DURSUN ve 15 doktorun katılımıyla sizleri izliyoruz...

*Pınar ÇELİK
Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi, Göğüs Hastalıkları Kliniği olarak biz de seminer salonunda hep birlikte izledik. Sanıyorum devamını yapmak, bu sendromla baş etme yollarını daha ayrıntılı konuşmak gerekiyor. Çok teşekkür ederiz hem Berna hocaya, hem de size Fuat hocam...

*Seda YILDIRIM
Muayenehanede hastam çıkar çıkmaz bağlandım ve keyifle izledim. Öğlen terapi gibi oldu bana, çok teşekkür ediyorum hocalarıma.

*Gamze GÜRSOY
Hocam Hacettepe İnfeksiyondan selamlar.

*Özdal ÖZTEKİN
Özel Işık Tıp Merkezi'nden selamlar.

*Arzu MİRZA
Berna hocam güzel sunumunuz için çok teşekkürler.

*Özge Öztürk AKTAŞ
Fuat hocam ve Berna hocam bu faydalı sunum için çok teşekkür ederim.

*Metin ÇELİKİZ
Harika sunum. Siz hocalarıma sonsuz teşekkürler. Devamını bekleriz.

*Hasan BAYRAM
Güzel bir oturum oluyor, teşekkür ederiz, selamlar.

*Selim Şakir Erkmen GÜLHAN
Güzel söyleşiniz için çok teşekkürler.

*Mehmet POLATLI
Çok güzel bir oturum oldu hocam. Emeklerinize sağlık.

www.romatolojim.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Üye
 Video
 Canlı Konferans