156 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 25 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ, “TÜRKİYE’DE BİLİM, BİLİMSEL ARAŞTIRMALARIN DURUMU VE GELECEĞİ” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI ROMATOLOJİM, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

156 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 25 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ, “TÜRKİYE’DE BİLİM, BİLİMSEL ARAŞTIRMALARIN DURUMU VE GELECEĞİ” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI ROMATOLOJİM, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

156 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE
25 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ,
"TÜRKİYE'DE BİLİM, BİLİMSEL ARAŞTIRMALARIN DURUMU VE GELECEĞİ"
CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI
ROMATOLOJİM, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

"TÜRKİYE'DE BİLİM, BİLİMSEL ARAŞTIRMALARIN DURUMU VE GELECEĞİ" Canlı Konferansı Prof. Dr. A. Fuat KALYONCU'nun moderatörlüğünde Prof. Dr. Emin KANSU'nun sunumuyla 8 Ağustos 2018 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Bilimsel Bilişim Stüdyolarında, yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen, kendine ait sunucular üzerinde yer alan modül üzerinden gerçekleşen Canlı Konferans Türk Toraks Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan TORAKSIM (www.toraksim.org)'dan, İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Bilimsel ve Sosyal Platformu olan İNFEKSİYON DÜNYASI (www.infeksiyondunyasi.org)'ndan, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bilimsel ve Sosyal Platformu olan PEDİATRİ DÜNYASI (www.pediatridunyasi.org)'ndan, Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Bilimsel ve Sosyal Platformu olan KBB DÜNYASI (www.kbbdunyasi.org)'ndan ve Romatoloji Bilimsel ve Sosyal Platformu olan ROMATOLOJİM (www.romatolojim.org)'den ORTAK CANLI YAYINLANDI.

156 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN ve 25 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. A. Fuat KALYONCU ve Prof. Dr. Emin KANSU'nun katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kayıtlarına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde TORAKSIM, İNFEKSİYON DÜNYASI, PEDİATRİ DÜNYASI, KBB DÜNYASI ve ROMATOLOJİM Platformlarındaki "ONLINE TV/WEB TV"den, slaytlarına ise video şeklinde "SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve soru-katkılarıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında katılımcılar tarafından yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Aslı GÖREK DİLEKTAŞLI
Çok değerli Emin hocamdan ufuk açıcı ve çok motive edici bir konuşma dinledik. Bizlerdeki tüm emekleri için bu vesileyle bir kez daha teşekkür ederiz. Bu güzel oturumu hayata geçirdiğiniz için size de çok teşekkür ederiz Fuat hocam. Saygılarımla.

*Oğuz UZUN
Emin KANSU hocamızı dinlemek ne kadar güzel, TORAKSIM'a ve Fuat hocaya teşekkür ederim.

*İlim IRMAK
İki değerli hocamızın muhteşem sinerjisi ve değerli sunumları için teşekkür ederiz. Saygılar...

*Hasan BAYRAM
Sayın Emin hocam, Fuat hocam ağzınıza sağlık. Çok önemli şeyler söylediniz, keyifle izledik.

*Fatma Nurhayat BAYAZIT
Çok teşekkürler hocam, harikasınız.

*Nurdan KÖKTÜRK
Olağanüstü bir sunum oldu. Teşekkür ederiz.

*Benan MÜSELLİM
İki hocamızın da ağzına, gönlüne sağlık...

*Deniz KARAGÜLLE
Sayın hocalarım çok teşekkür ediyorum.

*Recep ERMUT
Sunum için hocalarımıza sonsuz teşekkürler.

*Metin ÇELİKİZ
Ne güzel program oldu. Sağolun.

www.romatolojim.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Üye
 Video
 Canlı Konferans